Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Spanyolország

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 6.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

El Camino IV.
2014/08/29 21:51:56 Küldte: Adam9

31. Nap Melide- Pedrouzo
Nem tudtuk tovabb elkerulni a sorsunkat, egesz nap esett az eso. De osszessegeben meg igy is nagyon szerencsesek vagyunk, semmi okunk nem lehet panaszra az idojarast illetoen.
Az elso szakaszt Arne- val mentem, aki egy tallini munkaero kolcsonzo ceg tulajdonosa. Sajnos az a tapasztalatom, hogy ha valamelyik fel nem beszeli legalabb a kozos nyelvet kozel anyanyel... Még többEl Camino III.
2014/08/29 21:49:53 Küldte: Adam9

21. Nap Leon- Villadangos del Paramo
Utalom Leon varosat tiszta szivembol. Itt fajdult meg a labam ujra a belvarosban, 2x ettem itt, mindketszer borzalmas volt. Ma reggel az elso 3 gyogyszertar zarva volt, pedig allitolag szombaton minden ugyanaz, mint a hetkoznapokon. Utoljara "ott rugott belem" ez a varos, hogy nem akart vegeterni...
Haladtam ma 21 km-t, jelenlegi helyzetemben ez az... Még többEl Camino II.
2014/08/29 21:48:29 Küldte: Adam9

11. Nap Villafranca Montes de Oca - Burgos
Delutan 6 utan ertunk Burgosba, 2 szakaszt teljesitve egy napon. Nem tudtunk egyszeruen megallni, annyira vittek a labaink:-) Tobb, mint 41 km-t mentunk, ismet erdei utakon. Nagyszeru erzes volt ujra fakat latni es kijelolt turistautakon haladni. Vegre ismet volt "fotosom" Matthias szemelyeben, rengeteg kepet keszitettunk. Komoly emelkedokkel kezdt... Még többEl Camino I.
2014/08/03 23:05:03 Küldte: Adam9

EL CAMINO – SPANYOLORSZÁG 2014 MÁRCIUS

0. Nap Érkezés St. Jean Pied de Port
Természetesen egy 20 perces bombariadóval indult a kaland, 20 percet rettegtem a Ferihegy 2B terminál előtt, hogy elérem-e a londoni járatomat. Biarritzban láttam, hogy pont elindítják a futószalag... Még többMunka melletti túrák
2014/04/25 07:14:03 Küldte: kppeter

Nagyon fontosnak tartom, hogy közöljem másokkal, igenis jó munka után-előtt felfedezni az új helyet, amit akkor nem előre tervezve kapunk, hanem éppen arra vitt a sorsunk.

Én amikor csak tehettem, kerestem olyan helyeket a környéken, ahol dolgoztam, amit szívesen megnéznék és felfedeznék. Persze, az is közrejátszik, hogy a hotelben az ember nem tud mit kezdeni magával, de a magunkfajta túrázó nép egyépként is könnyen lábrakap.

Spanyolországban, Baja k... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.