Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Dobogókő

Blog megtekintése 6 - 10 ennyiből: 11.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Egyszer volt, hol nem...
2012/03/07 01:00:24 Küldte: Dors

Egyszer volt, hol nem: az ember lánya több profi túrán való részvétel után úgy döntött, hogy szervezésre adja a fejét. Kinézi az útvonalat, rákészül, toboroz, majd a szent napon felkél, és elindul - szerencsét próbálni .

Szóval szervezőnk (ÉN!) beesik az általa megadott helyre épp időben, és az időközben 2-ről 1 főre amortizált résztvevő csapat nincs sehol.

Kicsi tájékozódás - ilyen busz nincs, de sebaj van másik. Várok, még mindig eg... Még több



Évadnyitó csellengés: Dömös - Vadálló-kövek - Prédikálószék...
2012/02/21 01:21:30 Küldte: Maty

 

...az úgy volt, kérem szépen... hogy harmadikra csak összejött. Épp időben, meg nincsenek véletlenek, csak közhelyek. Et citera. (Háromszor is nekifutottunk ennek a túrának, míg végre materializálódott.)

Tehát a várt 10-15 emberhez képest (volt 20+ érdeklődő) végül hatan tényleg ott voltunk a busznál. Én utoljára, mert a túravezető privilégiuma fosással indítani a napot. De még nek... Még több



almáspitéért meg kell dolgozni!
2011/11/21 13:41:28 Küldte: andul

Esztergomból indulva Pilist, Dobogókőt céloztuk meg - persze, egy rövidebb úton, a Holdvilág árkon át. Remek túraidő volt, bár a nap nem sütött, sokan voltak az erdőben. A dobogókői túristaházban az almáspite még mindig jó.


Mondjuk, azt már Dobogókőn sem értettem, hogy fogunk a 25 km nyi úttal a lábukban 5 km alatt visszaérni a 16 km re levő Szentendrére? mert a kiírt túra hossza 30 km volt.


Elárulom a titkot! sehogy.... Még több



Kirándulás 2010. 08.27. Dobogókő
2010/08/31 15:02:12 Küldte: szabpet


Egy rövid pénteki kirándulásra vállalkoztunk a párommal, Hajnival. Nem akartunk korán kelni, este pedig programunk volt, úgyhogy autóval vágtunk neki a Pilisnek. Felkocsikáztunk Dobogókőre, hogy a Prédikálószék és a Rám-szakadék érintésével tegyünk egy kört.
Dobogókőről tudtam, hogy drága hely és a parkolásért is kell fizetni. De azért az óránkénti 200 forintot túlzásnak, sőt pofátlanságnak tartom. Naív kérdésemre a "parkolóőr" elmondta, ho... Még több



Helynevek a Pilis-hegységben
2009/12/08 14:29:51 Küldte: Gejza

December 06. vasárnap "Miklós napi túra a régebben születetteknek a Pilisben" címmel vezettem túrát a pilisben.

A gyönyörű tavaszias időben sokan járták ezen a napon az erdőt. Mi is szép számmal összejöttünk. Többen kértétek, hogy az út során elmondottakat írjam le, mert szeretnétek másoknak is elmesélni.

A buszról a Pilis tetején, Dobogókőn szálltunk le. A gengszterváltást követően az itt megtelepedett "táltosok" szerint itt van a föld c... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.