Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Kép

Blog megtekintése 6 - 10 ennyiből: 10.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |

Németország, Bastei - Szász Svájc, SzG3
2011/01/23 14:38:16 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok! Ha már Cseh Svájcban vagy Drezdában vagyunk, nem szabad kihagyni egy Szász-Svájc-i túrát. A legismertebb hely Bastei (e miatt egy kicsit túlzsúfolt). Ezt úgy lehet kikerülni, hogy nem a Bastei nagy parkolójába megyünk be autóval, hanem a másik oldalon megállunk Oberrathennél, ott lerakjuk a kocsit, majd komppal átmegyünk Niederrathenbe (ide egyébként sem lehet kocsival bemenni). Itt egy kicsit körül kell nézni, ilyen virágos helyet még ... Még több



Paradicsom túrái
2010/09/06 21:57:12 Küldte: Paradicsom

A Pilis kicsit kisebb, kicsit laposabb, kicsit unalmasabb - mint a Bükk, ami a kedvencem. Ráadásul eddig szinte csak egyszerű ösvényeken sétáltam vagy Dobogókőre bicikliztem fel, ami kellemes volt ugyan, jó levegőn voltam, de amúgy semmi különös. De múlt hétvégén kellően hosszú és kellően izgalmas utat jártunk be ahhoz, hogy az élmény maradandó legyen. Benne volt Dobogókő, a Lukács-árok, a Vadálló-kövek és a Rám-szakadék is.

Dobogókő nem okozott... Még több



Pilis
2010/08/18 08:14:40 Küldte: Annamaria

Megjelent az új Pilis turistatérkép. 1:30 000, 2010-es kiadás, nagyon jó, rengeteget használom, Pilis-barátoknak ajánlom.

Anet-en találtam, továbbadom. Túramozgalom, Pilis 50 forrása. ár csak néhány hiányzik. Némelyik úgy megbújt, elsőre nem találtam meg. Nincs pecsét, van kérdés, ami a forráshoz kapcsolódik. És óriási élmény Pomáztól Esztergomig, a Dunától Piliscsabáig becserkészni az 50 forrást. rohanás nélkül, Nem vagyok teljesítmény túrá... Még több



Badacsonyi Kék túra borkóstolással
2010/06/08 17:16:59 Küldte: remeron

Kedves Vezérem!

 

Kértél tegyem levélbe hétvége eseményeit. Megtettem, tessék! De képem nékem nem lévén, téged kérlek meg szerkeszd egybe, s tedd fel helyettem!


              &... Még több



Regisztráljál szo.-om új honlapján!
2010/01/06 10:39:38 Küldte: Gejza

Kedves Túratársak!

2010. január 05-től elindult a Ferigegyi Benke Rezső Természetjáró Szakosztály (saját szakosztályom) új honlapja a http://www.brtsz.hu címen!

Mostantól az én túráimról szóló értesítéseket is innen lehet megkapni, ehhez regisztrálni kell az oldalon. Regisztrációkor felhasználónevet és e-mailcímet kell beírni, belépés után pedig megadni a hírlevél beállításait. (Ha a szo. más túravezetői által kiírt túrák i... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.