Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3204 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: Lacz0r 2020/01/07 12:26:33


Sziasztok!

Új tagként a fórumon szeretnék a "régi motorosoktól" tanácsot kérni. Az új évben elhatároztam magamat az OKT teljesítésére. Bár télire való bakancsom van, de szeretnék most beruházni lehetőleg egy 3 évszakos, Kéktúrának megfelelő vegyes igénybevételt bíró túrabakancsra. Milyen típusokat és márkákat ajánlanátok?





Bejegyezte: boozgoe - 2020/01/07 18:30:47


Szia!
Lábbeli kérdésben sokan elmondták már a véleményüket, tapasztalataikat, az internetnek hála, ezeket meg is lehet keresni.
Leggyakrabban két fő kérdés kerül elő:
- cipő vs bakancs
- drága vs olcsó
Előbbiről ősidők óta folyik a hitvita. Én a túracipő felekezethez tartozom (az enyém egy Aku Tengu Low GTX), szerintem bakancsban nem lehet a nirvánába jutni. De mások pont az ellenkezője mellett fognak érvelni.
Márkák helyett egy gyakorlatias tanácsot szeretnék neked adni: keress fel több szakboltot, olyanokat, ahol hozzáértők- gyakran profi túrázók - foglalkoznak veled. Próbálj fel minél több lábbelit és azt vedd meg, amelyiket többé le sem akarsz venni a lábadról. Jó eséllyel ez egy drágább példány lesz.

A lap tetejére




Bejegyezte: Lacz0r - 2020/01/08 09:31:13


Köszönöm! :) Mindenképp alaposan szeretnék nekiveselkedni a vásárlás előtt a próbálgatásnak, de a tapasztalatokat szívesen veszem.

A lap tetejére
2024/03/28



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.