Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Alacsony

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 6.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

Gyömbéri hótalpas szezonkezdet, avagy tanuljunk jégen járni!
2016/01/10 19:26:49 Küldte: Talpfaszamlalo

Hótalpasnak volt meghirdetve, de talpakon kívül csak jéggel találkoztunk, sajnos a hónak csak nyomait láttuk. Ezzel nem a szervezőket akarom bántani, hiszen nem ők tehetnek róla. Ilyen a mi formánk nővéremmel: eddig egyetlen hasonló túrán vettünk részt (Donovalyban, melyet később rakok fel), de egy pár száz méteres szakaszt leszámítva ott sem sok hasznát vettük a talpaknak.

Mostani túránk a Trangoska parkolójából indult a zöld jelzésen. Egy... Még többA Gyömbér
2012/11/10 20:59:54 Küldte: Gejza

Lassú, egyenletes, rövid lépésekkel ballagok felfelé a sípályán. Janiék a gyerekekkel, Bugyborékkal és Pádissal (két qutyával) az élen. A többiek elmaradozva, meg-megállva jövögetnek.

 

... Még többGyömbér: Sör helyett Hegy!
2011/12/27 01:18:51 Küldte: Angyom

          Vannak dolgok, amiket pénzért nem lehet megvenni: ilyen a túratársas túra is, ahol az ember sok-sok kedves (ált. addig idegen) társsal összejön, hogy aztán együtt gyönyörködjenek a természet csodás formavilágában. Vagy együtt küzdjenek a természet elemei ellen. Mivel télire jár, így jelen esetben a második megfogalmazás a helytállób.

... Még több2010 - Alacsony Tátra
2010/08/30 15:17:32 Küldte: eldegor

Egy kis emlékezés a túrára:
(most éppen nincs jobb dolgom...)

1.nap, 2010-06-12

Eljött a várva-várt nap, (Malacka és eldegor) elindult túrázni...

Mielőtt nekiindultunk volna azért letudtuk állampolgári "kötelességünket", elmentünk szavazni, hátha az a pár szavazat is segít az országunk helyes útra való terelésében (utólag kiderült: sikerült).

Úgy volt, hogy Szesztáról vágunk neki, de végülis autóval levittek minket S... Még többRe: Alacsony-Tátra
2010/06/25 23:09:36 Küldte: Sandor

...avagy nagy hegy, nagy tapasztalás

Nem hiszem, hogy e blogom vagy inkább túranaplóm bárkinek is érdekességgel szolgálhatna, de szeretném egy helyre begyűjteni az írásaimat; ide, így engedelmetekkel - bár anélkül is - a köv. írásom (már nem sok van, csak egy-kettő:):


Nyáron volt szerencsém ill. szerencsénk Matifuval az Alacsony-Tátra nyugati szakaszát bejárni. Igazi gerinctúra volt, hatalmas szintekkel, fár... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.