Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Dolomitok

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 15.
Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Hótalppal a Fanesban
2018/03/04 17:55:20 Küldte: pavluxek

A Dolomitokról valahogy nem a hótalp jut először eszébe az embernek. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy talán másodszor sem. Pedig jelentős hótalpas élet zajlik ám arrafelé, aki nem kezdi időben előkészíteni a szállásfoglalást, akár hoppon is maradhat!

... Még többHótalppal a Dolomitokban
2017/02/26 20:28:48 Küldte: pavluxek

A Braiesi-Dolomitok (Pragser Dolomiten) hatalmas U alakú Val dai Tamersc völgyének végén található az Üćia Pederü fogadó. Innen indulnak utak a déli Fanes- és az északi Senes-fennsíkra. Az egzotikus nevek is mutatják, hogy egy speciális nyelv a kb. 20ezer ember által beszélt rétoromán ladin dia... Még többCsúcspanorámák, kilátások 1. (Alpok 1)
2014/01/06 08:35:04 Küldte: Ervin

Déli-Mészkőalpok

Talán ez az Alpok leglátványosabb része, amely Olaszország, Szlovénia és Ausztria határvidékén helyezkedik el. Számos nagyon látványos hegység alkotja, ezek közül legnevezetesebbek:

Garda-tót körülvevő hegyvidékBrenta-DolomitokDolomitokKarni-AlpokJúlia-Alpok: itt található Szlovénia legmagasabb csúcsa, a Trigláv (2863 m).Karavankák: ez Eu... Még többA Tomaselli ferráta
2012/08/23 12:55:38 Küldte: Gejza

Hét éve jártam utoljára a Dolomitokban… Nem vagyok öreg, hiszen még csak a második hatvan évemet kezdtem meg… Társaim jóval fiatalabbak, fiam, lányaim lehetnének… Vajon, fogom-e bírni az iramot az ifjú titánokkal?

Ilyen gondolatok j... Még többA völgyszél veszélyei
2012/02/17 15:56:14 Küldte: Gejza

Reggel laposan süt még a nap. Délben függőlegesen érik a föld felszínét a sugarak. Így általában kora délután van a legmelegebb. Domb-, és hegyvidékeink napsütötte oldalaira már a délelőtti órákban is meredekebb a fénysugarak beesési szöge. Így itt gyorsabban melegszik fel a levegő. A meleg levegő felemelkedik. A feláramlás helyébe más légtöm... Még többOldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.