Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Fony

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Várak a Zemplénben: Fony, Amadé-vár É 48 27.333 K 21 19.617
2017/04/24 23:15:09 Küldte: Gejza

A jelvényszerző túramozgalmak közül az Országos kék-túra után a legtöbben a Zemplén-hegységben, a Sárospataktól füzérig vezető, piros jelzésű Rákóczi turistautat járták be, s így jutottak el Telkibányán és a Potács-házon át a címben szereplő Amadé-várba is.

... Még több



Kerékpárral észak-Somogyban
2013/11/12 16:04:15 Küldte: Gejza

Még szeptember jártunk arra, s a vegyes élmények mostanra ülepedtek le annyira, hogy írjak róla. Az ilyen vándorlásnak meg van az alap hangulata. Már itthon összeszedem, mi mindent szeretnék az út során felkeresni. Hol vannak alkalmasnak látszó táborhelyek. Hol tudunk fedél alá húzódni, ha elromlik az idő.

... Még több



A törökverő Palonai Magyar Bálint dolgairul
2011/06/03 16:59:49 Küldte: pavluxek

„A csöndes esőben elindultam a Kaposvárra vezető úton, hogy megnézzem a Palánkvárat. Sokszor elmentem itt autóval, és soha nem értettem, hogy minek kell ennek a játszótérnek ilyen messze lennie a Balaton partjától. A geocachig nevű játéknak köszönhetően most már tudom, hogy ez a remek játszótér ere... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.