Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Gyalogtúra

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 13.
Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Lépésről Lépésre - Szombathelytől Pozsonyig (2014ből)
2017/05/16 11:47:43 Küldte: Anihun

Eredeti bejegyzés

Minden dologban az első lépések a legnehezebbek. Most is nehéz megfogalmaznom mit is szeretnék írni. Nem szeretném túl fennköltre, de nem is szeretném túl laposra. Csak írni szeretnék, megosztani veletek azt, amit az elmúlt 8 és fél napon át éreztem, tettem, gondoltam. A szavak sajnos csak egy töredékét a... Még többJégbe zárt világ
2014/12/03 18:31:04 Küldte: lefejellek

 

 

 

Felébredtem, kinéztem az ablakon, és már tudtam!

... Még többTúra Bugacon
2014/10/13 14:47:27 Küldte: BajaiGyorgyi

Bugacon jártunk...

"Mehetnékem" volt, de nem szerettem volna sokat kocsikázni a túrázás kedvéért. Ez már önmagában is probléma, mivel Kecskeméten lakom és arra felé azért nincs túl sok túraútvonal. A magasabb területeken ilyen szempontból nagyobb a választék.

Nézelődtem a neten és talátam egy 9 km hosszú túraútvonalat Bugacon. Bugac Kecskeméttől 25 km-re van. Kecs... Még többÁprilis, vagy á, Pilis
2014/04/29 17:59:18 Küldte: lefejellek

 

Ötnapos pilisi bolyongásaimról ejtenék néhány szót. Valójában az április eleji négynapos zalai nomádról szerettem volna néhány szót ejteni, de arra akkor nem volt időm, így pedig már az idő múlásával kezd kihűlni az élmény. (Attól függetlenül lehet, hogy visszatérek rá!)

... Még többMunka melletti túrák
2014/04/25 07:14:03 Küldte: kppeter

Nagyon fontosnak tartom, hogy közöljem másokkal, igenis jó munka után-előtt felfedezni az új helyet, amit akkor nem előre tervezve kapunk, hanem éppen arra vitt a sorsunk.

Én amikor csak tehettem, kerestem olyan helyeket a környéken, ahol dolgoztam, amit szívesen megnéznék és felfedeznék. Persze, az is közrejátszik, hogy a hotelben az ember nem tud mit kezdeni magával, de a magunkfajta túrázó nép egyépként is könnyen lábrakap.

Spanyolországban, Baja k... Még többOldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.