Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: OTT

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 9.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

A krizantén
2012/10/27 16:37:49 Küldte: Gejza

A beígért eső már megjött.   Holnapra a műhold képek alapján erős lehűlést jósolnak a mete-Urológusok. Vasárnapi túrámra hívogatva túratársaim közül többen azt mondták:

- Dehogy megyek! Ilyen hidegbe? Inkább maradok a jó meleg szobában!

 

... Még többHarangszó templomokkal, fákkal - és talán sörrel is
2012/04/17 18:32:54 Küldte: Maty

 

Tudjátok, hogy mi jön péntek 13. után? Eltaláltátok! Szombat és 14. Alapesetben ez nem akkora show. De most! Most ismét... azt nem mondom, hogy túráztunk, de adtunk egy nagy sokkélményt kulturáltabb énünknek. A mai kirándulás Dani projektje volt – már tavaly óta. Most végre tető alá hoztuk (amire szükség is volt, mert közben eleredt az eső, de erről majd később). A 12 jelentkezőből végül... Még többBejárni Tolnát-Baranyát 3 nap alatt
2011/09/01 18:37:09 Küldte: ildiko1120

Miért is érdemes Pécsre tervezni egy hétvégét? Azért, mert bármilyen korosztály, bármilyen érdeklődéssel és temperamentummal talál magának Pécsett és harminc kilométeres körzetében látni- és kipróbálni-valót. A lehetőségek tárháza annyira gazdag, hogy a legnehezebb feladat belőni a mindenképpen megnézendő helyek listáját.   Ha az ember ráadásul belefelejtkezős fajta, akkor a túra során dilemmák sorozatával fogj... Még többII. Országos Túratárs Találkozóról!
2011/05/22 23:09:19 Küldte: Kitekint

Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt, a sok mosolyt J

A túrákon készült fotók helyét osszátok meg velünk a

http://www.turatars.com/forum/posts/id_209/ oldalon.

... Még többAz I. OTT fél év és 2 hét távlatából... 4.rész
2010/08/08 13:45:28 Küldte: furge

vasárnap


Szóval vasárnap reggel. Reggel? 
Kb fél tízkor ébredtem. Viszont nem volt nagyon jó a hangulatom,mert az eső,ami hajnalban érkezett,OTT is maradt  nekünk.
Ez rá is nyomta bélyegét az egész napra. Sokan szedelőzködtek.Pakolásztak. Tulajdonképp vasárnap egy túra sem indult el. Az Anna-napi búcsúra,melyet minden évben Abasár fölött lévő Szt Anna-kápolnánál tartanak sem indult el senki. Köszönet azért Merva Lacinak... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.