Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Csellengés

Blog megtekintése 36 - 40 ennyiből: 51.
<< Első  < Előző | Oldal:  6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Következő >  Utolsó >>

Sziklamászó tanfolyam - 0. és 1. felvonás
2011/03/20 22:07:01 Küldte: Maty

Fáradt vagyok, koszos és büdös. Fáj a térdem, mert lila. Fáj az ujjam, mert véres. Éhes vagyok, és... fáradt. A Vaskapu szép. Az élet szép. Mert mászni jó. De talán kezdjük az elején.
A hét elején jött a szupertitkos levél, hogy csütörtökön csúcstalálkozó a beavatottaknak. Mivel láttam már elég közelról karabinert, és hetente egyszer hordom a beülőmet, beavatottnak számítok. Tehát csütörtökön Ádám nekem is tartott elméleti fejtágítást a st... Még többTavaszköszöntő csellengés
2011/03/15 22:54:43 Küldte: Maty

Kasmakasi Dani cimborámmal egy hirtelen jött mozgáshiány-hullám okán egy klasszik börzsönyi sztorit upgrade-elt(ünk) március 15-re. A Nagymaros-Zebegényből egy svédcsavarral visszaérkeztünk Nagymarosra, hiszen autózós közlekedésben maradtunk a szervezés során. Az előzetes kilenc fő ugyan reggelre egy autónyira csökkent, de - hogy ebben is a jót keressük - legalább a Kisasszonyt (Dani veterán Kadettjét) nem kellett kínozni. Nem mintha Őnagysága ne járt volna a... Még többTéli túra - végül a Hohe Tauernben
2011/03/01 16:16:47 Küldte: Maty

Végre nyakunkon az első "igazi" csellengés, a téli eszközhasználó túra, avagy magashegyi tanfolyam. Már nagyon vártam. Tavaly sajnos a munkák miatt nem jutottam el ide (épp lapzártánk volt - ahogy az idén is, de most elintéztem mindent jó előre), csak a Normafán a V0.1-es beta változatra. Egyébként azt is élveztem, de nyilván a magashegy többek között a méterektől lesz azzá, amivé.

Csütört... Még többNemtom, valami épittőtábor vagy mi...
2011/01/14 12:34:41 Küldte: Maty

Voltunk a Boulder Clubban. (Megnyugtatok mindenkit, a címmel ellentétben egyrészt mégsem építőtábor a hely, másrészt ennél jobban megy az angol is, csak ugye semelyik zseni nem tud jó címeket adni - így aztán én sem.) Nem volt egyszerű. Pedig még be sem léptünk. Na jó, kezdjük inkább az elején.

Talán már említettem, hogy a média egyik élszakmunkása vagyok. Aznap volt lapzártánk, hát meg kellett ünnepelni eg... Még többCéklakrossz, 2010. XII. 20.
2010/12/22 15:34:08 Küldte: Maty

Még a nyáron sikerült igen jutányos áron (mennyit engedsz a feléből?) céklakrossz bringát vennem. Aki nem ismeri a szót, annak megsúgom, hogy nagyjából egy országúti kerékpárt (full-ámátyőröknek: versenybiciklit) tessék elképzelni terepgumival. Némi módosítást a vájtszeműek persze rögtön észre vesznek: fékkar a felső fogáshoz is, kantifék, más vázgeometria, bla-bla-bla... nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy tegnap ismét megcsapott a bringázás borealis... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.