Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Kéktúra

Blog megtekintése 16 - 20 ennyiből: 20.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 |

Polgárőrként az Alföldi Kéktúrán
2011/06/06 14:18:53 Küldte: Chary

Valahányszor átsétáltam a Sebes-Körös hídján, az oszlopokra festett kék jelzések láttán gyakran merengtem el azon, milyen izgalmas lehet egy szál hátizsákkal útra kelni. Arra menni, amerre én akarok, ott aludni, ahol éppen rám tör az éjszaka. Vajon hova hívogatnak a jelek és milyen messzire vezethetnek? Csaknem húsz év telt el romantikus álmod... Még többHáború és Béke
2011/03/16 14:27:44 Küldte: Gejza

Ez valójában egy magán levél. Azért teszem mégis fel ide, mert közel ötven túratársat érint.

Kedves Jani!

Köszönöm az együtt töltött napokat! Hatalmas élmény volt. Jó volt újra találkozni az ismerősökkel és új barátságokat kötni.

... Még többOKT - Káptalantótitól Balatonhenyéig
2010/12/23 21:03:12 Küldte: steveozeki

Én az Országos kékkel mérkőzöm éppen. Idén az utolsó futam Káptalantótiból indult nov-13-n.

A sors úgy hozta, hogy a csapattársak igazolt hiányzása miatt egyedül kellet nekivágnom. Nem először, nem utoljára!

Minden jó, ha a kezdet jó. A bélyegző a falu központjában, a templom mellett egy kocsmában van. Ez kiváló alkalom egy sörös indításra. Szinte tánclépésben libben ki az emberfia a faluból, neki a Csobánc oldalának.

Az idő csodálat... Még több3 nap a KÉKen pálinkával
2010/03/03 23:49:17 Küldte: Viane


3 nap a KÉKen pálinkával 2010.02.27-28.

2. nap Táv: 17 km Szint: 545m Újhuta - Makkoshotyka – Bányi-nyereg
3. nap Táv: 15 km Szint: 530m Újhuta – István-kúti erdészház - Regéc

Ha Remeron túrát szervez, az már eleve gyanús, de ha a túra nevében még a „pálinka” kifejezés is szerepel, akkor tudhatod, itt az idő, hogy felkösd a nadrágszíjat, és elkezdj gyakorolni egy igazán ütős magánszámot az esti bash-hoz, magadhoz vedd az össze... Még többTanulságok túrája :)
2009/11/09 11:58:23 Küldte: Amras

„Minden hordoz magában tanulságot, csak találd meg benne” – Lewis Carroll

 

A hétvégén túrázni voltunk a Bükkben, és bár végül minden jól végződött, nem volt teljesen zökkenőmentes az út… Sajnos a tájból nem sokat láttunk, mert mint tudjuk akkor érdemes túrázni amikor jólesik, és nem pedig amikor jól esik . Iga... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 |*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.