Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Kéktúra

Blog megtekintése 11 - 15 ennyiből: 20.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>

Végig a Kéken decembertől decemberig 13. rész
2016/05/03 20:58:32 Küldte: vbalogh

Töredelmes vallomás dióhéjban, avagy egy évnyi űr kitöltése néhány mondatban

 

Majdnem egy kerek éve, hogy badacsonyi bőrigázásom történetét elétek tártam, a júniusi Keszthelyi-hegységi szakasz históriáj... Még többA Kék Kör (folyt.)
2016/05/03 07:40:50 Küldte: dzoli1

Úgy látszik, korlátozva van a terjedelem, nem tudom folytatni az előzőt, így újat kezdek.

11-12. nap

Kipihenten ébredtem, mint mindig, ha szálláson alszom. Kényelmesen megreggeliztem és gyanútlanul útra keltem ... ekkor még nem tudtam, mi vár rám, nem emlékeztem az első lejárásomra. Biztosan azért, mert felejthető élmény ez a szak... Még többA Kék Kör
2015/10/07 20:49:55 Küldte: dzoli1

Mint már a bemutatkozásomban is írtam, a nyáron végigjártam a Kék Kört, és élményeimet napló formájában le is írtam. Most úgy döntöttem, hogy megosztom ezeket veletek. De hogy ne legyen olyan unalmas, ezért hetente csak 1 nap történéseit írom ide. :) Aki esetleg sietni akar, az a rendhagyomatek.hu oldalon elolvashatja egyben az első 10 napot. :)

... Még többEsős Börzsöny - OKT 17. sz. túra
2012/07/23 22:47:52 Küldte: Shadowspirit

OKT – 17.sz túra Börzsöny – 2012.07.21

                Egyik ismerősöm elment megvenni az OKT igazoló füzetet - régóta gondolkoztam már rajta, hogy nekem is el kellene kezdenem végigjárni a legendás kék túrát – így mondtam neki, hozzon már egyet nekem is ha úgyis arra jár. Így kezdődött az egész.

  &nb... Még többOrszágos Kéktúra - Ahol nincs jelzés
2012/07/14 15:33:15 Küldte: robertbardos

Igaz, hogy már csak 24 km van hátra az Országos Kéktúra teljesítéséből, de most jártam olyan szakaszokon, ahol teljesen hiányoztak a jelzések. Eldöntöttem, hogy ha megkésve is, leírom a többi túratársnak a kritikus szakaszokat. Szerencse, hogy bronzjelvényes túravezetőként van már tapasztalatom és nem kell csak a (nem létező) jelzésekre hagyatkozni. Igyekszem majd emlékezetből is leírni néhány korábbi szakaszt és minden hasznos megjegyzést, hozzászólást... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.