Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Maty

Blog megtekintése 11 - 15 ennyiből: 19.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>

Csillagromboló éjszakai nemtúra
2012/08/26 01:22:48 Küldte: Maty

Mivel az utolsó nagytúrát a meteorológusok tönkre tették (Józsi már a Venedigeren megmondta, hogy mindet le kéne csukni), Évi kolléganőm félmondatán kapva újratervezés után kiírtunk egy éjszakai csellengést. A félmondat úgy szólt, hogy szombaton várható az idei utolsó nagyobb csillaghullás. Nosza, ímél mindenkinek, hogy a rombolásba mi is beneveznénk a Halálcsillag nevű játékszerünkkel.

Én le... Még többRax szótár A-tól D-ig (4-6. nap)
2012/08/25 10:33:35 Küldte: Maty

Reggel kicsit lassan vakarjuk össze magunkat. Ennek, a hosszú útnak, a shoppingolásnak és a rengeteg apróbb eltévedésnek köszönhetően valamikor 11 óra felé érünk a valaha szebb időket látott Gasthofhoz. Megnézzük a 00-t, aztán nekiindulunk, hogy a mászókalauz alapján megközelítsük a falat. Az elején még megy, aztán nem egyértelmű számunkra, hogy merre visz tovább az út. Pár próbálkozás után inkább feladjuk – így is kicsit későre jár. Az Einhornhö... Még többRax szótár A-tól D-ig (1-3. nap)
2012/08/25 10:26:32 Küldte: Maty

T minus: 3 days. Mégegyszer átnézem a túra kiírását, az ígért programot. Gyorsan változtatok is ezt-azt. Valamit kiveszek, mást beteszek. Ha mindezt végig tudjuk csinálni, akkor nagyon komoly csapat a miénk!

T minus: 2 days. Az utolsó ímélváltások, telefonálgatások is elintézve. Egyre izgatottabb vagyok én is. Jó lesz!

T minus: 1 day. Hazajöttem a családi nyaralásból, ahol a túra tervezése foly... Még többKét nap, két róka
2012/07/18 09:15:26 Küldte: Maty

Nulladik bekezdésként szeretném ezt a beszámolót a Szüleimnek ajánlani. Anyukámnak azért, mert mindig aggódik értem, amikor az ostoba külföldi túrákat - most éppen a Mont Blanc-t - a fejembe veszem. Látod, Anya, azért edzünk rá rendesen, és mint nemsokára olvashatod, csak kicsit vagyok felelőtlen. Apukámnak pedig azért, mert gyerekkorában ő is ilyenekkel boldogította a szüleit (t. i. barlangászott és sziklát mászott a Bükkben - nem is akárhogy! Még fe... Még többKét hét, kilenc program
2012/06/25 23:14:37 Küldte: Maty

Igen sűrű két hetet zárt a Csellengés. Lassan nálunk is megkezdődik a nyári durvulás időszaka. Terveim szerint július végétől többet leszek külföldön, mint idehaza. Szeretnék minél több túrát vezetni. Ennek a tervezése-szervezése folyik épp ezerrel. Felkészülési időszak ez mind papíron, mind edzések szintjén.

Hétfőn kimentünk a Róka-hegyre, hogy egy kis sziklamászással kényeztessük az ujjainkat. A m... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.