Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Nap

Blog megtekintése 6 - 10 ennyiből: 14.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Tűzugrás
2012/06/28 11:01:15 Küldte: Gejza

Erdőfoltok, fehérre meszelt tanyák, haragoszöld kukoricások között csattogva zakatol velem a kis piros motorvonat. Az árpát már aratják. Ha kitart ez a száraz meleg, búzának még négy-öt Nap kell.

Hegynek, dombságnak erre nyoma sincs. Az... Még több



Az emberiség legősibb ünnepe
2011/12/21 14:54:58 Küldte: petour

A Téli Napforduló ősidőktől kezdve az emberiség legfontosabb ünnepe.

Az ember szemei sajnos olyan gyengék, hogy... Még több



Kétágú-hegy Túra 2011/11/06
2011/11/07 11:44:18 Küldte: Tojasleves

A tegnapi Nap tartalmasan telt. Túra a Pilisben.
8:40 kor gördült be a vonat az Esztergom - Kertvárosi állomásra. 31 Idősebb-fiatalabb ember köszöntötte egymást. Többen most találkoztak először, mások viccesen B.Ú.É.K.- ot köszöntek rég nem látott túratársaiknak. Egy közeli kocsmába tartottunk először ahol a reggeli koffeint magunkhoz vettük. És indult a túra. Cél: Pilisszentkereszt. Szeles, de szép időnk volt.
Első állom... Még több



Játék a hegyen
2011/10/09 14:16:08 Küldte: ildiko1120

Nálatok hogy zajlik egy szülinap?  

Összejön a szűkebb család, úgy 12-16 fő, nagyszülők, testvérek, unokák, férjek, feleségek, stb, körülülitek az asztalt, végigeszitek a strapás ünnepi menüt, és olasz család módjára egyszerre beszélve, vagy a mindig domináns 2-3 családtag hangját hallgatva eltelik két-három óra, a család hölgytagjai végiggályázzák a délelőttöt az étkek előállításával, majd a délutánt a romok eltakarításával; egyi... Még több



A gyerek, a leány, a bácsi és a néni
2011/05/30 10:05:33 Küldte: Gejza

Egy nagylány blogokat ír. Néhányan „legyerekezték”, s ő élénken tiltakozott. Pedig hát Einstein óta tudjuk, minden viszonylagos. A tíz éves kölyök a húsz évest, néninek tartja. A 170 centijével magasnak számít, s én még is kicsi lánynak mondhatnám, hisz jó fejjel alacsonyabb nálam.

... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.