Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


<< Első  < Előző | Oldal:  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő >  Utolsó >>
Összes Megtekintés: 75999 - Összes Válasz: 47




Bejegyezte: stone - 2012/05/27 21:16:44


Sziasztok!

Azon társak véleményére számítok, akik ismerik a KARRIMOR márkát.

Szeretnék a termékeikkel kapcsolatban infót kérni.

Minőség, tartósság, használhatóság, praktikum, stb.

A túra - és futóruházat (elsősorban cipő, póló és kabát) tekintetében egyaránt várom a hozzászólásokat.


Köszönettel: stone


A lap tetejére




Bejegyezte: wilson8519 - 2012/11/10 08:46:50


Sziasztok,

Új vagyok az oldalon, most kezdem felfedezni. Jómagam is nagy túrabakancs fan vagyok. szerencsére több Lowa, Zamberlan túrabakancs is van már a cipőtárolóban. Néhány hete több túrázó társammal elindítottunk egy oldalt, melynek célja túrabakancsokról minden hasznos infót egy helyre gyűjteni.Márkákat, árakat,teszteket. Egyelőre még gyerekcipőben jár a dolog. Ha van ötlet, tipp, hogy mit tegyünk még fel az oldalra, várom. Oldalt itt találjátok:

Túrabakancs, túracipő

A lap tetejére




Bejegyezte: Tatanka88 - 2012/11/21 00:29:25


Sziasztok! Így a télre szeretnék venni egy "olcsóbb" bakancsot, amit viszont túrázni is bátran felvehetek. Lowára gondoltam, mert az még nem horror árú, viszont a Hanwag kistesója. Végigolvastam ezt a topicot és semmit nem írtatok róluk! Kinek van tapasztalata velük? Mennyire ajánlanátok a hóba, utcára? Azért vennék ilyet, mert bízom benne, hogy a gumiköpeny bírja a sót, mert ahogy megfigyeltem a cipőimen, a kicsapódás alapján magasabbra úgy se nagyon szokott jutni belőle...
Aztán most adódott egy lehetőség, hogy vehetek aránylag olcsón Hanwag-ot, abból az Atlas és a Tatra GTX-en gondolkodom, valakinek van velük esetleg tapasztalata, vagy mindenki csak az Alaskát veszi? :D


cztamas írta:

Ki használ "tevepúpot" a táskájához??


Szia! Én elég sok katonai cuccot használok, köztük "camelbak"-et is, amihez egy microban 3,5 literes zsákom van.
Gondolom, az alapokkal tisztában vagy (citromos víz a műanyag szag eltüntetéséhez, csőből visszafújni a vizet, hogy hideg/friss maradjon stb.), nem tudom pontosan, milyen büdösödésre gondoltál. Nekem pár nap múlva átvette a műanyag ízt és szagot a víz/üdítő, de pár citromos kúra segített a zsákon. Ha másra gondolsz, akkor valszeg ki kell fertőtlenítened a zsákot (RÖVID alkohol fürdő, tablettás megoldás stb.), vagy még inkább szét kell szedned, hogy jó párszor kiöblíthesd! Amennyiben van fent egy hosszúkás műanyag rész, akkor azt húzd ki oldalra, általában így van a zsákok teteje lezárva, becsavarva bele vannak dugva ebbe a lezáró rúdba. Ha nem ilyen a zsákod, akkor sajna a kupakon át töltögethetsz, de egész olcsón lehet kapni szétszedhető zsákot szabvány csőcsatolóval pl. a nowar kft.-nél!



stone írta:


Azon társak véleményére számítok, akik ismerik a KARRIMOR márkát.



Üdv! Én a hátizsákjaikról tudok nyilatkozni, amikor nem rég 100+ literest kerestem, elég sokat hallottam/olvastam róluk, a legtöbb sporttárs nagyon dícséri őket, 30-40 kilós súlyokhoz is ajánlják, az angol hadsereg tagjai ha tehetik, karrimorokra cserélik az ellátmányos hátizsákjaikat, asszem, ez eleget elmond a márkáról! :)






--------------------------------------------------------------
Si vis pacem, para bellum!
A lap tetejére




Bejegyezte: bgas - 2013/01/19 11:37:38


A tatai cipőgyárban jó bőr túrabakancsokat lehet venni 23000-ért.A geocaching oldalon is kedvelik,jókat írnak róla.

A lap tetejére




Bejegyezte: Sanyi307 - 2013/10/17 22:06:45


Sziasztok


Van valakinek tapasztalat Fjall Raven ruhákkal főleg kabáttal kapcsolatban ?

A lap tetejére




Bejegyezte: Norbee - 2014/03/17 19:36:53


Sziasztok.

Lehet rossz helyre írok de nem tudom hova írjak így ide tenném fel a kérdésem. Decathlonban néztem a Forclaz 500-as túrabakancsot és erről kellene nekem saját vélemény valakitől. Nos az érdekelne hogy vízálló, ez pl esős időben menyire igaz, illetve menyire izzad benne az ember lába egy nyári napon? Nekem szabadidős programhoz kellene aminél fontos hogy ne izzadjon vizesre a lában, és ha esik akkor se ázzon át 3 óra múlva, és kényelmes is legyen.  

A lap tetejére




Bejegyezte: Gab870101 - 2014/04/11 21:47:30


Helló!

Nem tudom aktuális-e még a cipővásárlás, de talán ez segít:

Én egy salomon campside mid gtx 2 cipőt használok ha hosszabb túrákra indulok. Nekem nagyon bejött. Kényelmes, nem fáj benne a lábam és jól szellőzik. A Gore-Tex-nek köszönhetően pedig valóban vízálló. Még eyszer sem áztam be vele. Le is teszteltem. 3 percig álltam benne lábfej fölé érő vízben. Víznek nyoma sem volt belül.

Én nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a cipőt!





--------------------------------------------------------------
„Engedd bevilágítani a hideg fényt, és jéggé olvadsz„
A lap tetejére




Bejegyezte: csutora - 2014/06/05 10:43:36


Sziasztok!


Valakinek van tapasztalata Hanwag Alaska megfelelő méret kiválasztásában? Neten rendelve vettem egyet, de túl nagynak érzem és hezitálok, hogy visszaküldöm kicserélve eggyel kisebbre. 28 cm a lábam, ez a cipő 28,8-29 cm (UK:9), de kicsit félek, hogy az eggyel kisebb meg már kicsi lesz.

(Természetesen felpróbáltam boltban mindkét méretet, ott ez a nagyobb tűnt nyerőnek, de amit neten rendeltem, az szerintem nagyobb, bővebb - gondolom azért nem egyformák, mert részben kézzel készítik. Teljesen tanácstalan vagyok...)

Köszi:

Csutora

A lap tetejére




Bejegyezte: lucretia - 2014/09/28 14:55:54


Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen túrabakancsot vegyek. Az elmúlt 10 évben egy La Sportiva Tibet volt a társam jóban-rosszban, de igencsak kinőttem és 25 km megtétele után már elviselhetetlenül nyom elöl-hátul…
Amire használnám a túrabakancsot: közép- és hosszútávú teljesítménytúrák, akár több hetes nagyhátizsákos túrák, Alpokban, Káprátokban, Tátrában mászkálás és persze kisebb kirándulások és terepgyakorlatok… Mit ajánlotok?
Üdv,
Lucretia

A lap tetejére
2024/04/25
<< Első  < Előző | Oldal:  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.